Skip To Content
Binocular Vision and Pediatrics Forum FULL DAY Binocular Vision and Pediatrics (BVP) Forum on Friday, March 15, 2024 is a Program

FULL DAY Binocular Vision and Pediatrics (BVP) Forum on Friday, March 15, 2024

Self-paced

$240 Enroll

Full program description

SPEAKERS

Kelly Frantz, OD, FAAO, FCOVD from ICO, Adam J. Peiffer, OD, MS, FAAO and Sara Hitchman OD, FAAO from University Hospitals Eye Institute in Cleveland.

LOCATION

The Ohio State University College of Optometry, Room 80 Hamilton Hall, 338 W. 10th Ave. Columbus, OH.

AGENDA

8:00 a.m. - Check In

8:30 a.m. - Amblyopia Management Review (2 hours) – Dr. Frantz

10:30 a.m. - Pediatric Ocular Disease, Evaluation, and Management of Anterior Segment Disease (1 hour) – Dr. Peiffer

11:30 a.m. - Evaluation and Management of Acute Acquired Double Vision, Case Series (1 hour) – Drs. Peiffer and Hitchman

12:30 p.m. - LUNCH

1:30 p.m. - Prescribing Prism for Binocular Vision Disorders (1 hour) – Dr. Frantz

2:30 p.m. - Management of Intermittent Exotropia with Vision Therapy (1 hour) – Dr. Frantz

3:30 p.m. - Inherited Retinal Diseases, Review and Case Examples (1 hour) – Drs. Peiffer and Hitchman

All times are Eastern Time

 

Please direct questions about registration to Juan Abel at abel.20@osu.edu.